Prohlášení o ochraně soukromí


1. Ochrana soukromí na první pohled


Obecné informace

Následující poznámky poskytují jednoduchý přehled o tom, co se stane s vašimi osobními údaji při návštěvě našich webových stránek. Osobní údaje jsou všechna data, která vás osobně identifikují. Podrobné informace o ochraně údajů naleznete v našich zásadách ochrany osobních údajů uvedených v tomto textu.

Nástroje pro analýzu a nástroje třetích stran

Když navštívíte naše webové stránky, může být vaše chování při surfování statisticky vyhodnocováno. K tomu dochází především u souborů cookie a tzv. Analytických programů. Analýza chování surfování je obvykle anonymní; surfování chování nelze vysledovat zpět k vám. Tuto analýzu můžete napadnout nebo ji zabránit tím, že nepoužíváte určité nástroje. Podrobné informace naleznete v následujících zásadách ochrany osobních údajů.

K této analýze můžete vznést námitky. Budeme vás informovat o možnostech námitky v těchto zásadách ochrany osobních údajů.


2. Obecné informace a povinné informace


Ochrana osobních údajů

Provozovatelé těchto stránek brát na ochranu vašich osobních údajů velmi vážně. Léčíme Vaše osobní údaje důvěrně av souladu s právními předpisy o ochraně osobních údajů a zásad ochrany osobních údajů.

Pokud používáte tento web, budou shromažďovány různé osobní údaje. Osobní informace jsou informace, které vás osobně identifikují. Tyto zásady ochrany osobních údajů vysvětlují, jaké informace shromažďujeme a pro které je používáme. Vysvětluje také, jak a za jakým účelem se to děje.

Upozorňujeme na to, že přenos dat prostřednictvím Internetu (např. komunikace prostřednictvím e-mailu) může mít mezery v zabezpečení. Kompletní ochrana dat před přístupem třetích stran není možné.

Poznámka pro odpovědný subjekt

Jednotka odpovědného zpracování dat na těchto webových stránkách je:

Dreadbag.de
Lin Vogt
Nicholas velkoobchod Str. 114
48301 Nottuln

Telefon: + 49 171 89 62 648
E-mail: shop@dreadbag.de

Zodpovědným subjektem je fyzická nebo právnická osoba, která samostatně nebo spolu s ostatními rozhoduje o účelu a způsobu zpracování osobních údajů (např. Jména, e-mailové adresy atd.).

Zrušení souhlasu se zpracováním dat

Mnoho operací zpracování dat je možné pouze s vaším výslovným souhlasem. Současný souhlas můžete kdykoli zrušit. Neformální zpráva e-mailem nám stačí. Zákonnost zpracování údajů provedená do zrušení zůstává odvoláním neovlivněna.

Právo podat opravný prostředek příslušnému orgánu dozoru

V případě porušení zákona o ochraně údajů má dotyčná osoba právo podat odvolání u příslušného orgánu dozoru. Příslušným orgánem dozoru pro záležitosti ochrany údajů je státní úředník pro ochranu údajů federálního státu, v němž je naše společnost založena. Seznam úředníků ochrany údajů a jejich kontaktních údajů naleznete na následujícím odkazu: https://www.bfdi.bund.de/DE/Infothek/Anschriften_Links/anschriften_links-node.html.

Právo na přenositelnost dat

Máte právo mít data, která zpracováváme na základě vašeho souhlasu nebo při plnění smlouvy, sama nebo třetí stranou ve standardním, strojově čitelném formátu. Pokud požadujete přímý přenos dat jiné odpovědné osobě, bude to možné pouze v technicky proveditelné míře.

Šifrování SSL nebo TLS

Tato stránka používá z bezpečnostních důvodů a chrání přenos důvěrného obsahu, jako jsou objednávky nebo požadavky, které nám zasíláte jako provozovatel webu, SSL nebo. šifrování TLS. Šifrované připojení rozpoznáte změnou řádku adresy prohlížeče z "http: //" na "https: //" a symbolu zámku v řádku prohlížeče.

Pokud je povoleno šifrování SSL nebo TLS, údaje, které nám předáte, nelze číst třetími stranami.

Šifrované platby na této webové stránce

Pokud máte po uzavření smlouvy založené na poplatcích povinnost zaslat nám vaše platební údaje (např. Číslo účtu pro povolení inkasa), budou tyto údaje vyžadovány při zpracování plateb.

Platební transakce prostřednictvím běžných platebních prostředků (Visa / MasterCard, inkaso) jsou prováděny výhradně prostřednictvím šifrovaného připojení SSL nebo TLS. Šifrované připojení rozpoznáte změnou řádku adresy prohlížeče z "http: //" na "https: //" a symbolu zámku v řádku prohlížeče.

V případě šifrované komunikace nemohou vaše platební údaje, které nám předložíte, přečíst třetími stranami.

Informace, blokování, odstranění

Mají podle platných právních předpisů, právo na svobodné informace o vašich uložených osobních údajů, jeho původu a místo určení a účel zpracování dat a případně právo na opravu, zablokování nebo výmaz těchto údajů. Na tento a na další otázky týkající se osobních údajů, můžete se vždy obrátit na danou adresu v tiráži nás.

Protiklad proti reklamním poštu

Použití Rozbalit otisku povinnost zasílání nevyžádaných reklam a informačních materiálů se zamítají. Provozovatelé webů výslovně právní kroky v případě nevyžádaných reklamních informací, jako jsou spamové e-maily.


3. Inspektor ochrany údajů


Statutární úředník pro ochranu údajů

Pro naše společnost jsme jmenovali pracovníka ochrany údajů.

Dreadbag.de
Lin Vogt
Nicholas velkoobchod Str. 114
48301 Nottuln

Telefon: + 49 171 89 62 648
E-mail: shop@dreadbag.de


4. Sběr dat na našich webových stránkách


sušenky

Webové stránky využívají tzv cukroví. Cookies v počítači žádnou škodu a neobsahují viry. Cookies se používají k výrobě naše nabídka více uživatelsky přívětivé, efektivnější a bezpečnější. Cookies jsou malé textové soubory, které jsou uloženy v počítači a uložené ve vašem prohlížeči.

Většina souborů cookie, které používáme, jsou tzv. "Session cookies". Po skončení návštěvy budou automaticky smazány. Ostatní soubory cookie zůstanou v zařízení uloženy, dokud je neodstraníte. Tyto soubory cookie umožňují rozpoznat váš prohlížeč při příštím návštěvě.

Můžete nastavit svůj prohlížeč tak, abyste byli informováni o používání cookies a povolit soubory cookie pouze v jednotlivých případech, aktivovat přijímání cookies pro určité funkce nebo vyloučení obecné a automatické odstranění cookies při zavření prohlížeče. Když zakázání cookies funkčnost těchto stránek mohou být omezeny.

Cookies, které provádějí proces elektronických komunikací nebo poskytují určité žádoucí vlastnosti, které (např funkci nákupního košíku), které musí být na základě čl. 6 odst. 1 Lit. f DSGVO uloženo. Provozovatel webových stránek má oprávněný zájem o ukládání souborů cookie pro technicky bezchybné a optimalizované poskytování svých služeb. Pokud jsou ukládány jiné soubory cookie (např. Soubory cookie pro analýzu vašeho surfování), budou se s nimi zacházet zvlášť.

Soubory protokolu serveru

Poskytovatel stránek automaticky shromažďuje a ukládá informace v takzvaných souborech protokolu serveru, které váš prohlížeč automaticky předává nám. Jedná se o:

  • Typ prohlížeče a verze prohlížeče
  • Operační systém používá
  • odkazujícího serveru URL
  • Hostitel název přistupujícího počítače
  • Doba požadavku serveru
  • IP adresa

Sloučení těchto dat s jinými zdroji dat nebude provedeno.

Sbírka těchto údajů je založena na článku 6 para. 1 zapnutém. f DSGVO. Provozovatel webových stránek má oprávněný zájem o technicky bezchybnou prezentaci a optimalizaci svých webových stránek - k tomu musí být zaznamenány soubory protokolu serveru.

kontakt

Pokud jste nám poslat prostřednictvím kontaktního formuláře žádá o informace z poptávkového formuláře včetně zadání, kde jsou kontaktní údaje uchovávány pro zpracování žádosti a v případě navazujících otázek s námi. Tyto údaje nebudou zveřejněny bez Vašeho souhlasu dále.

Zpracování údajů zadaných do kontaktního formuláře je tedy výhradně založeno na vašem souhlasu (článek 6, odstavec 1 zapsaný v DSGVO). Tento souhlas můžete kdykoli odvolat. Neformální zpráva e-mailem nám stačí. Zákonnost operací zpracování dat prováděných až do zrušení zůstává odvoláním neovlivněna.

Údaje, které jste zadali v kontaktní formulář, zůstanou u nás, dokud nás nepožádáte o smazání, zrušíte svůj souhlas s úložištěm nebo nebude vynechán účel pro ukládání dat (např. Po dokončení požadavku). Závazné zákonné předpisy - zejména retenční doby - zůstávají nedotčeny

Registrace na těchto stránkách

Můžete se zaregistrovat na našich webových stránkách a využít další funkce na webu. Používáme pouze údaje zadané za účelem použití příslušné nabídky nebo služby, pro kterou jste se zaregistrovali. Povinné informace požadované při registraci musí být uvedeny v plném rozsahu. V opačném případě odmítáme registraci.

Při důležitých změnách, jako je rozsah nabídky nebo technické změny, používáme e-mailovou adresu uvedenou při registraci, abychom tě tímto způsobem informovali.

Zpracování údajů zadaných při registraci probíhá na základě Vašeho souhlasu (§ 6 odst. 1 zapsáno DSGVO). Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat. Neformální zpráva e-mailem nám stačí. Zákonnost již dokončeného zpracování údajů zůstává odvoláním neovlivněna.

Údaje shromážděné při registraci budou u nás uloženy, pokud jste zaregistrováni na našich webových stránkách a následně budou smazány. Právní doby uchovávání zůstávají nedotčeny.

Registrace se službou Facebook Connect

Místo registrace přímo na našich webových stránkách se můžete zaregistrovat pomocí Facebook Connect. Poskytovatelem této služby je Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Irsko.

Pokud se rozhodnete zaregistrovat pomocí Facebook Connect a kliknete na tlačítko "Přihlásit se Facebook" / "Connect with Facebook", budete automaticky přesměrováni na platformu Facebook. Zde se můžete přihlásit s údaji o využití. To spojuje váš profil Facebook s našimi webovými stránkami nebo službami. Tento odkaz nám umožňuje přístup k vašim datům uloženým na Facebooku. To jsou především:

  • Jméno Facebook
  • Facebook profil a obrázek obálky
  • Facebook Cover
  • E-mailová adresa na Facebooku
  • Facebook ID
  • Facebook přátelé seznamy
  • Facebook má rád (rád)
  • Narozeniny
  • Sex
  • Přistát
  • Jazyk

Tato data se používají k nastavení, poskytování a personalizaci vašeho účtu.

Další informace naleznete v Podmínkách použití Facebook a v zásadách ochrany osobních údajů Facebooku. Ty lze nalézt na adrese: https://de-de.facebook.com/about/privacy/ a https://www.facebook.com/legal/terms/.

Zpracování dat (zákaznické a smluvní údaje)

Osobní údaje shromažďujeme, zpracováváme a používáme pouze tehdy, jsou-li nezbytné pro vytvoření, obsah nebo úpravu právního vztahu (údaje o inventáři). To se provádí na základě článku 6 odst. 1 lit. b DSGVO, který umožňuje zpracování dat k plnění smlouvy nebo předsmluvních opatření. Shromažďujeme, zpracováváme a používáme osobní údaje o používání našich webových stránek (údaje o využití) pouze v míře, v jaké je to nezbytné pro to, aby uživatel mohl povolit nebo účtovat službu.

Shromážděné údaje o zákaznících budou smazány po dokončení objednávky nebo ukončení obchodního vztahu. Právní doby uchovávání zůstávají nedotčeny.

Přenos dat při uzavření smlouvy pro on-line obchody, maloobchodníky a expedici zboží

Osobní údaje předáváme třetím stranám pouze v případě, že to je nezbytné v průběhu smlouvy, například společnosti pověřené doručením zboží nebo banka odpovědná za zpracování platby. Další přenos dat se neuskuteční nebo pouze pokud jste výslovně souhlasili s přenosem. Převod vašich údajů třetím osobám bez výslovného souhlasu, například pro reklamní účely, nedochází.

Základem pro zpracování dat je článek 6 s číslem 1. b DSGVO, který umožňuje zpracování dat k plnění smlouvy nebo předsmluvních opatření.


5. Sociální média


Facebook pluginy (tlačítko Like & Share)

Na našich stránkách jsou integrovány pluginy sociální sítě Facebook, poskytovatel Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, Kalifornie 94025, USA. Pluginy Facebooku lze na našem webu rozpoznat podle loga Facebooku nebo pomocí tlačítka „Like“ („Like“). Přehled pluginů Facebooku najdete zde: https://developers.facebook.com/docs/plugins/.

Když navštívíte naše stránky, plugin vytvoří přímé spojení mezi vaším prohlížečem a serverem Facebook. Facebook obdrží informace, které jste navštívili naše stránky, s vaší IP adresou. Pokud kliknete na „Like-Button“ na Facebooku, když jste přihlášeni ke svému účtu na Facebooku, můžete propojit obsah našich stránek s vaším profilem na Facebooku. Díky tomu může Facebook přiřadit návštěvu našich stránek vašemu uživatelskému účtu. Poukazujeme na to, že my jako poskytovatel stránek nevíme o obsahu přenášených dat a jejich použití Facebookem. Další informace naleznete v Zásadách ochrany osobních údajů Facebooku na adrese: https://de-de.facebook.com/policy.php.

Wenn Sie nicht wünschen, dass Facebook den Besuch unserer Seiten Ihrem Facebook-Nutzerkonto zuordnen kann, loggen Sie sich bitte aus Ihrem Facebook-Benutzerkonto aus.

Twitter plugin

Na našich stránkách jsou zahrnuty funkce služby Twitter. Tyto funkce jsou nabízeny prostřednictvím Twitter Inc., 1355 Market Street, 900 Suite, San Francisco, CA 94103, USA. Pomocí funkce Twitter a funkce „Znovu-Tweet“ jsou navštívené weby propojeny s vaším účtem Twitter a sdíleny s ostatními uživateli. Tato data jsou také přenášena na Twitter. Poukazujeme na to, že my jako poskytovatel stránek nevíme o obsahu přenášených dat a jejich použití na Twitteru. Další informace naleznete v zásadách ochrany osobních údajů služby Twitter na adrese: https://twitter.com/privacy.

Ihre Datenschutzeinstellungen bei Twitter können Sie in den Konto-Einstellungen unter https://twitter.com/account/settings . Změna

Plugin Google+

Naše stránky využívají funkce Google+. Poskytovatelem je společnost Google Inc., Amphitheatre Parkway 1600, Mountain View, CA 94043, USA.

Shromažďujte a sdílejte informace: Pomocí tlačítka Google + můžete zveřejňovat informace po celém světě. Tlačítko Google + vám a dalším uživatelům poskytne personalizovaný obsah od společnosti Google a našich partnerů. Google ukládá informace, které jste zadali pro obsah + 1, a informace o stránce, kterou jste zobrazili po kliknutí na + 1. Váš + 1 se může zobrazit spolu s názvem vašeho profilu a fotografií ve službách Google, například ve výsledcích vyhledávání nebo ve vašem profilu Google nebo jinde na webových stránkách a reklamách na internetu.

Společnost Google zaznamenává informace o vaší aktivitě + 1, aby zlepšila služby společnosti Google pro vás i pro ostatní uživatele. Chcete-li použít tlačítko Google +, potřebujete globálně viditelný veřejný profil Google, který musí obsahovat alespoň jméno zvolené pro daný profil. Tento název bude použit ve všech službách Google. V některých případech může toto jméno nahradit jiný název, který jste použili při sdílení obsahu prostřednictvím svého účtu Google. Identita profilu Google se může zobrazovat uživatelům, kteří znají vaši e-mailovou adresu nebo od vás mají jiné identifikační údaje.

Za použití informací shromážděných: Kromě výše uvedeného použití, jsou používány vámi poskytnuté informace v souladu s platnými zásadami ochrany osobních údajů společnosti Google. Google může vydat souhrnné statistiky o činnosti + 1 uživateli nebo vysílá pro uživatele a partnery, jako vydavatele, inzerenty nebo odkazovaných stránek.

Instagram plugin

Funkce služby Instagram jsou integrovány na našich stranách. Tyto funkce jsou poskytovány společností Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, Spojené státy.

Pokud jste přihlášeni do účtu Instagram, můžete propojit obsah našich stránek s profilem Instagram kliknutím na tlačítko Instagram. To umožňuje společnosti Instagram spojit návštěvu našich stránek s uživatelským účtem. Poukazujeme na to, že my jako poskytovatel stránek nedostáváme znalosti o obsahu přenášených dat a jejich použití společností Instagram.

Další informace naleznete v zásadách ochrany osobních údajů z Instagram: https://instagram.com/about/legal/privacy/.

Tumblr plugin

Naše stránky používají tlačítka služby Tumblr. Poskytovatelem jsou společnosti Tumblr, Inc., 35 East 21st St, 10th Floor, New York, NY 10010, USA.

Tato tlačítka umožňují sdílet příspěvek nebo stránku na Tumblru nebo sledovat poskytovatele v Tumblru. Když navštívíte některý z našich webových stránek pomocí tlačítka Tumblr, prohlížeč vytvoří přímé spojení se servery Tumblr. Nemáme žádnou kontrolu nad množstvím dat, které Tumblr shromažďuje a předává pomocí tohoto pluginu. Podle aktuálního stavu se přenáší IP adresa uživatele, stejně jako adresa URL příslušného webu.

Další informace naleznete v prohlášení o ochraně údajů společnosti Tumblr: https://www.tumblr.com/policy/de/privacy.

Pinterest plugin

Na našem webu používáme sociální pluginy ze sociální sítě Pinterest provozované společností Pinterest Inc., 808 Brannan Street, San Francisco, CA94103-490, USA („Pinterest“).

Když navštívíte stránku, která obsahuje takový plugin, váš prohlížeč se připojí přímo k serverům společnosti Pinterest. Plugin vysílá protokolová data na server Pinterest v USA. Tato data protokolu mohou zahrnovat vaši adresu IP, adresu navštívených webových stránek, která také obsahuje funkce Pinterest, typ prohlížeče a nastavení, datum a čas žádosti, způsob používání programu Pinterest a soubory cookie.

Další informace o účelu, rozsahu a dalším zpracování a použití dat společnosti Pinterest, jakož io vašich právech a způsobech ochrany vašeho soukromí naleznete v zásadách ochrany osobních údajů společnosti Pinterest: https://about.pinterest.com/de/privacy-policy.


6. Analytické nástroje a reklama


Google Analytics

Tento web používá funkce služby Google Analytics pro webovou analýzu. Poskytovatelem je společnost Google Inc., Amphitheatre Parkway 1600, Mountain View, CA 94043, USA.

Google Analytics používá tzv. "Cookies". Jedná se o textové soubory, které jsou uloženy ve vašem počítači a které umožňují analýzu používání webu. Informace generované cookie o vašem používání těchto webových stránek jsou obvykle odesílány na server Google v USA a uloženy tam.

Soubory cookie služby Google Analytics jsou uloženy na základě článku 6 para 1. f DSGVO. Provozovatel webových stránek má oprávněný zájem analyzovat chování uživatelů, aby optimalizoval jak svoji webovou stránku, tak i její reklamu.

IP Anonymisierung

Na této webové stránce jsme aktivovali funkci anonymizace IP. V důsledku toho bude vaše adresa IP společnosti Google v členských státech Evropské unie nebo jiným stranám Dohody o Evropském hospodářském prostoru zkrácena před odesláním do Spojených států. Pouze ve výjimečných případech bude úplná adresa IP odeslána na server Google v USA a zkrácena. Jménem provozovatele této webové stránky společnost Google tyto informace použije k vyhodnocení vašeho využívání webových stránek, ke sestavování přehledů o aktivitách na webu a k poskytování dalších služeb souvisejících s aktivitou webových stránek a používáním internetu provozovateli webových stránek. Adresa IP poskytovaná službou Google Analytics jako součást služby Google Analytics nebude sloučena s jinými daty Google.

browser plugin

Ukládání souborů cookie můžete zabránit odpovídajícím nastavením prohlížeče; Upozorňujeme však, že pokud to uděláte, možná nebudete moci využívat všechny funkce tohoto webu co nejvíce. Můžete také zabránit data generovaná cookie a související s používáním této webové stránky (vč. Vaše IP adresa) pro Google a zpracování těchto údajů společností Google, stažením prohlížeče plug-in k dispozici na následujícím odkazu a nainstalujte: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Opozice vůči sběru dat

Sběr dat můžete pomocí služby Google Analytics zabránit klepnutím na následující odkaz. Soubor cookie odhlášení se nastaví tak, aby zabránil shromažďování vašich dat při budoucích návštěvách tohoto webu: Deaktivace služby Google Analytics.

Další informace o tom, jak zpracovávat uživatelská data v Google Analytics, naleznete v zásadách ochrany osobních údajů společnosti Google: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de.

Demografické údaje v Google Analytics

Tento web používá demografickou funkci služby Google Analytics. Výsledkem toho mohou být zprávy, které obsahují prohlášení o věku, pohlaví a zájmech návštěvníků webu. Tato data pocházejí z inzerce založené na zájmech od společnosti Google a údajů třetích stran o návštěvnících. Tato data nemohou být přiřazena konkrétní osobě. Tuto funkci můžete kdykoli vypnout prostřednictvím nastavení reklamy ve svém účtu Google nebo obecně zakázat shromažďování údajů pomocí služby Google Analytics, jak je uvedeno v části "Opozice k sběru dat".

Facebook Pixel

Naše stránky využívají pixel pro návštěvnické akce Facebooku pro měření konverzí, společnost Facebook Inc., společnost 1601 S. California Ave., Palo Alto, CA 94304, USA ("Facebook").

Tímto způsobem lze chování návštěvníků stránek sledovat po jejich přesměrování na webové stránky poskytovatele kliknutím na reklamu na Facebooku. Výsledkem je, že efektivita reklam na Facebooku může být vyhodnocena pro účely statistického a výzkumu trhu a optimalizace budoucích reklamních opatření.

Shromážděné údaje jsou nám jako provozovatel anonymní, nemůžeme vyvodit závěry o totožnosti uživatelů. Data jsou však uložena a zpracovávána společností Facebook, takže je možné připojení k příslušnému uživatelskému profilu a Facebook data pro vlastní reklamní účely podle Facebook Use Policy dat mohou používat. V důsledku toho může Facebook povolit zobrazování reklam na Facebooku i mimo Facebook. Toto užívání dat nemůže být ovlivněno námi jako provozovatel webu.

V zásadách ochrany osobních údajů Facebooku naleznete další informace o ochraně vašeho soukromí: https://www.facebook.com/about/privacy/.

Funkci remarketingu "Vlastní publikum" můžete také použít v části Nastavení reklam v části https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen off. Chcete-li to provést, musíte být přihlášeni ke službě Facebook.

Pokud nemáte účet na Facebooku, můžete zakázat inzerci založenou na použití z Facebooku na webových stránkách European Interactive Digital Advertising Alliance: http://www.youronlinechoices.com/de/praferenzmanagement/.


7. Newsletter


Newsletter údaje

Chcete-li dostávat newsletter nabízené na webových stránkách, potřebujeme vaši e-mailovou adresu a informace, které nám umožní ověřit, že jste majitelem e-mailovou adresu a souhlasí s tím, aby dostávat newsletter jsou , Další údaje nejsou shromažďovány nebo pouze dobrovolně. Tyto údaje používáme výlučně k doručení požadovaných informací a nepřevádíme je třetím osobám.

Zpracování zadaných údajů v registračním formuláři newsletter je založen výhradně na vašeho souhlasu (čl. 6 odst. 1 písm.a DSGVO). Souhlas s uchováváním dat, e-mailové adresy a jejich použití pro zasílání zpráv může být kdykoli odvolán, například na „odhlásit“ link v newsletteru. Legalita dříve oznámených zpracování údajů zůstávají nedotčeny odvolání.

Údaje uložené u nás za účelem získání zpravodaje budou od nás uloženy až do zrušení a budou vymazány po zrušení bulletinu. Data uložená u nás pro jiné účely (např. E-mailové adresy pro oblast členů) zůstávají nedotčeny.

MailChimp

Tento web používá služby MailChimp pro zasílání informačních bulletinů. Poskytovatelem je Rocket Science Group LLC, 675 Ponce De León Ave NE, 5000 Suite, Atlanta, GA 30308, USA.

MailChimp je služba, s níž lze mimo jiné organizovat a analyzovat zasílání informačních bulletinů. Zadáte-li data pro účely předplatného newsletteru (např. E-mailové adresy), jsou uloženy na serverech MailChimp v USA.

Služba MailChimp je certifikována podle štítu ochrany soukromí mezi EU a USA. Privacy Shield je dohoda mezi Evropskou unií (EU) a USA, která zajistí dodržování evropských standardů ochrany soukromí ve Spojených státech.

Pomocí služby MailChimp můžeme analyzovat naše informační kampaně. Když otevřete e-mail odeslaný poštou MailChimp, soubor obsažený v e-mailu (tzv. Web beacon) se připojí k serverům služby MailChimp ve Spojených státech. Tímto způsobem můžete zjistit, zda byla zpravodajská zpráva otevřena a na které odkazy byl kliknut. Dále jsou shromažďovány technické informace (např. Doba vyhledávání, adresa IP, typ prohlížeče a operační systém). Tyto informace nelze přiřadit příslušnému příjemci newsletteru. Používají se výhradně pro statistickou analýzu kampaní na zpravodajství. Výsledky těchto analýz lze využít k lepšímu přizpůsobení budoucích informačních bulletinů zájmům příjemce.

Pokud nechcete analyzovat MailChimp, odhlaste se od newsletteru. Za tímto účelem poskytujeme odkaz v každé zprávě o zpravodaji. Kromě toho můžete odhlásit newsletter přímo na webových stránkách.

Zpracování dat probíhá na základě vašeho souhlasu (článek 6, odstavec 1, a DSGVO). Tento souhlas můžete kdykoli odvolat odhlášením od newsletteru. Zákonnost již dokončených operací zpracování dat zůstává odvoláním neovlivněna.

Uložený vámi za účelem odkazu zpravodaje v naší data jsou uložena u nás až do svého vyřazení z newsletteru a odstraněny po zrušení odběru novinek, a to jak z našich serverů a ze serverů MailChimp. Uložená data k jiným účelům, u nás (např e-mailových adres pro členy) zůstávají nedotčeny.

Podrobnosti naleznete v zásadách ochrany soukromí služby MailChimp na adrese: https://mailchimp.com/legal/terms/.

Newsletter2Go

Tato webová stránka používá Newsletter2Go pro zasílání informačních bulletinů. Poskytovatelem je Newsletter2Go GmbH, Nürnberger Strasse 8, 10787 Berlin, Německo.

Newsletter2Go ist ein Dienst, mit dem ua der versand von Newslettern organisiert und analysiert werden kann. Die von Ihnen zum Zwecke des Newsletter je bezbariérový přístup k serveru Newsletter2Go v Deutschland gespeichert.

Pokud nechcete být analyzovány Newsletter2Go, musíte se odhlásit od newsletteru. Za tímto účelem poskytujeme odkaz v každé zprávě o zpravodaji. Kromě toho můžete odhlásit newsletter přímo na webových stránkách.

Datenanalyse durch Newsletter2Go

Pomocí Newsletter2Go jsme schopni analyzovat naše informační bulletiny. Například můžeme zjistit, zda byla zpravodajská zpráva otevřena a na které odkazy byl kliknut. Tímto způsobem můžeme mimo jiné určit, které odkazy byly často kliknuty.

Dále můžeme zjistit, zda byly po otevření / kliknutí (míra konverze) provedeny určité předdefinované akce. Například můžeme zjistit, jestli jste provedli nákup po kliknutí na informační bulletin.

Newsletter2Go nám také umožňuje rozdělit příjemce newsletteru do různých kategorií ("clustery"). Například příjemci newsletteru lze rozdělit podle věku, pohlaví nebo místa bydliště. Tímto způsobem mohou být informační bulletiny lépe přizpůsobeny příslušným cílovým skupinám.

Podrobné informace o funkcích Newsletter2Go naleznete zde: https://www.newsletter2go.de/features/newsletter-software/.

Právní základ

Zpracování dat probíhá na základě vašeho souhlasu (článek 6, odstavec 1, a DSGVO). Tento souhlas můžete kdykoli odvolat. Zákonnost již dokončených operací zpracování dat zůstává odvoláním neovlivněna.

doba skladování

Uložený vámi za účelem odkazu zpravodaje v naší data jsou uložena u nás až do svého vyřazení z newsletteru a odstraněny po zrušení odběru novinek, a to jak z našich serverů a ze serverů Newsletter2Go. Uložená data k jiným účelům, u nás (např e-mailových adres pro členy) zůstávají nedotčeny.

Další informace naleznete v zásadách ochrany osobních údajů Newsletter2Go na adrese: https://www.newsletter2go.de/features/datenschutz-2/.

Uzavření smlouvy o zpracování objednávek

Podepsali jsme smlouvu s Newsletter2Go, v němž jsme povinni Newsletter2Go chránit data našich zákazníků a nepředávat je třetím stranám. Tuto smlouvu si můžete prohlédnout na následujícím odkazu:

https://www.newsletter2go.de/docs/datenschutz/ADV_Muster_Newsletter2Go_GmbH_latest_Form.pdf?x48278.


8. Pluginy a nástroje


Youtube

Na našich webových stránkách se používají pluginy ze stránky YouTube na Googlu. Provozovatel stránek je YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA.

Když navštívíte některý z našich webů s podporou plug-inů YouTube, budete připojeni k serverům YouTube. Sděluje serveru YouTube, které z našich stránek jste navštívili.

Pokud jste přihlášeni do účtu YouTube, služba YouTube vám umožní přiřadit chování prohlížení přímo k osobnímu profilu. Tím se můžete vyhnout odhlášením z účtu YouTube.

Použití YouTube je v zájmu atraktivní prezentace našich on-line nabídek. To představuje oprávněný zájem ve smyslu čl. 6 odst. 1 lit. f DSGVO.

Další informace o tom, jak zpracovávat informace o uživateli, naleznete v zásadách ochrany soukromí YouTube na adrese: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

Vimeo

Naše webové stránky využívají pluginy z video portálu Vimeo. Poskytovatelem je Vimeo Inc., 555 West 18th Street, NY, New York 10011, USA.

Pokud navštívíte některou z našich stránek vybavených pluginem Vimeo, budete připojeni k serverům Vimeo. To informuje server Vimeo, který z našich stránek jste navštívili. Vimeo navíc získá vaši adresu IP. To platí i v případě, že nejste přihlášeni k Vimeo nebo nemáte účet s Vimeo. Informace shromážděné společností Vimeo jsou přenášeny na server Vimeo ve Spojených státech.

Pokud jste přihlášeni k vašemu účtu Vimeo, povolíte společnosti Vimeo přiřadit vaše chování surfování přímo k vašemu osobnímu profilu. To můžete zabránit odhlášením z účtu Vimeo.

Další informace o tom, jak řešit uživatelská data, naleznete v zásadách ochrany soukromí Vimeo na adrese: https://vimeo.com/privacy.

Google Web Fonts

Tato stránka používá tzv. Webová písma poskytovaná společností Google pro jednotné zobrazení písem. Když vyvoláte stránku, prohlížeč načte potřebná webová písma do mezipaměti prohlížeče, aby správně zobrazovala texty a písma.

Chcete-li to provést, musí se prohlížeč, který používáte, připojit ke serverům společnosti Google. V důsledku toho se společnost Google dozví, že naše webové stránky byly zpřístupněny prostřednictvím vaší IP adresy. Použití webových písem Google je v zájmu důsledné a atraktivní prezentace našich služeb online. To představuje oprávněný zájem ve smyslu čl. 6 odst. 1 lit. f DSGVO.

Pokud váš prohlížeč nepodporuje webové písma, bude počítač používat výchozí písmo.

Další informace o webových písmech Google naleznete v části https://developers.google.com/fonts/faq a v zásadách ochrany osobních údajů společnosti Google: https://www.google.com/policies/privacy/


9. poskytovatel platebních


PayPal

Na našich webových stránkách nabízíme platbu přes PayPal. Poskytovatelem platebních služeb PayPal (Europe) S.à.rl et Cie, SCA, 22 24, Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg (dále jen "PayPal").

Pokud se rozhodnete platit prostřednictvím služby PayPal, údaje o platbě, které zadáte, budou odeslány do služby PayPal.

Přenos vašich dat do PayPal je založen na článku 6 para. 1 lit. DSGVO (souhlas) a článek 6 para. 1 lit. b DSGVO (zpracování k plnění zakázky). Máte možnost kdykoli zrušit svůj souhlas s zpracováním dat. Zrušení nemá vliv na efektivitu operací zpracování historických dat.

Sofortüberweisung

Na našich internetových stránkách nabízíme platbu přes "Sofortüberweisung". Poskytovatelem této platební služby jsou společnosti Sofort GmbH, Theresienhöhe 12, 80339 Munich (dále jen "Sofort GmbH").

Pomocí postupu "Sofortüberweisung" obdržíme potvrzení o platbě od společnosti Sofort GmbH v reálném čase a můžeme okamžitě začít plnit své závazky.

Pokud jste se rozhodli použít způsob platby "Sofortüberweisung", předávejte prosím PIN a platnou TAN společnosti Sofort GmbH, se kterou se můžete přihlásit k účtu online bankovnictví. Sofort GmbH automaticky zkontroluje zůstatek na vašem účtu po přihlášení a převede nám peníze pomocí předávaného TAN. Poté nám pošle potvrzení transakce bez prodlení. Po přihlášení se také automaticky kontroluje váš prodej, úvěrová linka úvěrového rámce a existence jiných účtů, jakož i jejich akcií.

Kromě kódu PIN a TAN budou zadané údaje o platbě, jakož i osobní údaje předány společnosti Sofort GmbH. Osobní údaje jsou jméno, příjmení, adresa, telefonní číslo, e-mailová adresa, adresa IP a možná další údaje potřebné pro zpracování plateb. Předání těchto údajů je nezbytné k bezpodmínečné identifikaci vaší identity ak předcházení podvodům.

Přenos vašich dat společnosti Sofort GmbH je založen na článku 6 para 1 lit. DSGVO (souhlas) a článek 6 para. 1 lit. b DSGVO (zpracování k plnění zakázky). Máte možnost kdykoli zrušit svůj souhlas s zpracováním dat. Zrušení nemá vliv na efektivitu operací zpracování historických dat.

Podrobnosti o platbě se společností Sofortüberweisung naleznete na následujících odkazů: https://www.sofort.de/datenschutz.html a https://www.klarna.com/sofort/.

Proužek

Pokud zvolíte způsob platby „platební karty“ na poskytovatele Stripe platebních služeb, zpracování plateb prostřednictvím poskytovatele platebních služeb Stripe Payments Europe Ltd., Block 4, Harcourt Centre, Harcourt Road, Dublin 2, Irsku, ke kterému jsme vaše sdělují v průběhu informace o procesu objednávání spolu s informace o vaší objednávce (jméno, adresa, číslo účtu, bankovní kód, případně číslo kreditní karty, částka faktury, měna a číslo transakce). Přenos vašich dat se provádí pouze za účelem zpracování plateb u poskytovatele platebních služeb Stripe Payments Europe Ltd. Další informace o soukromí Stripe naleznete na adrese URL https://stripe.com/de/terms a https://stripe.com/de/privacy

Amazon Pay

Při platbě přes pay Amazon dáváme své platební údaje v rámci zpracování plateb převážně (na SCA Amazon Payments Europe, a sekundárně z Amazon EU S.à.rl, Amazon Services Europe SARL a Amazon Media SARL EU, všechny tři se sídlem v 5, Rue Plaetis L 2338 Lucembursko dále jen "Amazonské platby").

Amazon Payments si vyhrazuje právo provést kreditní zprávu. Výsledkem kreditní kontroly statistické pravděpodobnosti selhání používá společnost Amazon Payments za účelem rozhodování o poskytnutí příslušného způsobu platby. Zpráva o úvěru může obsahovat hodnoty pravděpodobnosti (tzv. Skóre). Pokud jsou výsledky hodnocení zahrnuty do výsledků úvěrového hodnocení, vycházejí z vědecky uznaného matematického statistického postupu. Výpočet hodnot skóre zahrnuje mimo jiné i adresová data.

Kromě toho Amazon Payments má správná data, mimo jiné, nejmenovaných třetím stranám (banky, e-služeb, servisní partneři, ale také účetní, analytické služby, úřadů, marketingové partnerů, poskytovatelů cloud služeb, poskytovatele Přesměrování, poboček) projít.

Další informace o ochraně údajů, mimo jiné o použitých úvěrových referenčních agenturách, naleznete v zásadách ochrany osobních údajů Amazon Payments: pay.amazon.com/de/help/201751600, Právním základem pro to je článek 6 odst. 1 p. 1 lit. b DS-GMO.

VOZÍK

Dreadbag.de - Kontaktní formulář
odeslat
X